Service

Service en onderhoud automatische deuren

Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw automatische deuren. Geregeld nazicht voorkomt storingen en vermijdt dure herstellingen. PDS heeft eigen gekwalificeerd personeel in dienst om uw schuifdeursystemen en tourniquets in topvorm te houden. Van elke diagnose, servicebeurt en herstelling houden we een gedetailleerde historiek bij in het onderhoudsboekje.

Steeds de nieuwste technologie

Als u een onderhoudscontract afsluit, komen we jaarlijks langs om alle bedieningsapparaten (radars, bewegingsmelders, noodbatterijen, beveiligingsfotocellen, sleutelcontacten, …) op hun functionaliteit te testen. Het is voor ons ook de gelegenheid om upgrades te installeren waardoor uw deuren aangepast blijven aan de nieuwste technologieën.

24/24 uur en 7/7 dagen

Een defect komt altijd ongelegen. Als uw automatische deur onklaar geraakt door inbraak, vandalisme of een technisch defect, dan zijn wij steeds bereikbaar en komen we u zo snel mogelijk uit de nood helpen. Dag en nacht, ook op zon- en feestdagen. Als exclusieve invoerder van Portalp-producten, hebben wij een grote voorraad wisselstukken ter beschikking die onze onderhoudstechniekers meteen kunnen installeren. Contacteer ons voor meer informatie over onze onderhoudscontracten.

PDSPDSPDS
Donderdag 6 Maart 2014

PDS IS VERHUISD!

Sinds kort betrekken wij nieuwe gebouwen in de Meersbloem Melden 30 te Oudenaarde.Onze atelierruimte en bureelruimte werd hierbij uitgebreid tot een 1800m² om aan onze gestage groei te kunnen voldoen.Onze productie- en stockruimte werd volledig heringericht om effectiever te produceren. Maandagmorgen 3 maart werd de start gegeven voor de verhuis. ...